Echo's... drie soorten om uit te kiezen.

Wat kunnen jullie verwachten?

  • Keuze uit 3 soorten echo's vanaf 6 t/m 36 weken zwangerschap - kijk hierboven in het keuzemenu.
  • Een afspraak voor een 2D-echo duurt 15 min.; een uitgebreide 3D/4D-echo duurt 30 min.
  • Wordt het geslacht niet duidelijk bij 14 weken? Gratis nieuwe afspraak!
  • Jullie ontvangen een USB-stick met alle foto’s van de echo.
  • Jullie ontvangen een foto op high glossy fotopapier (A4-Formaat).
  • Prijzen zijn inclusief BTW.

Kan ik hier ook mijn 13 wekenecho en 20 wekenecho laten doen?

Nee, de 13 wekenecho en 20 wekenecho (en ook andere screeningsecho’s) doen wij niet tijdens de spreekuren van PrePret. Voor prenatale screening verwijzen wij je naar ons Prenataal Screeningscentrum (zelfde locatie / andere tijden). Zie www.zwangerschapsecho.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur naar 033 - 432 864 6.

Hoeveel mensen mag ik meenemen?

Vooralsnog mag je net zoveel mensen meenemen als je zelf wilt en prettig vindt. Iedereen is dan welkom; je partner, je kind(eren), je (schoon)moeder, je (schoon)vader, je beste vriendin, je zus, je broer, je buurvrouw, je tante die overkomt uit Australië et cetera. Onze ervaring is echter dat als je meer dan 4 à 5 mensen meeneemt, het vaak wel onrustig voor jezelf is. Je geniet dan minder van de echo en van je kindje.

Mocht er verandering komen voor wat betreft de coronamaatregelen, dan maken we dat zo gauw mogelijk bekend. Heb je vragen over de actuele regels, neem dan gerust contact op met de assistente. Zij is op werkdagen bereikbaar van 9 tot 16 uur op nummer 033 - 4328646.