Contact

Voor het maken van een afspraak kun je het reserveringssysteem op deze pagina gebruiken.

For assistance in English, please call us on working days between 09:00 - 16:00 hrs on number 033 - 432 864 6. 

In het reserveringssysteem (zie rechts) zie je welke tijden er nog beschikbaar zijn. Je kunt zelf je afspraak inplannen op de door jou gewenste dag en tijd. Let er wel op dat je de juiste soort pretecho selecteert.

Mocht je er niet goed uitkomen of vragen hebben; bel gerust. Ook als je geen vrije plek vindt op de door jou gewenste datum. Je kunt dan op onze Reservelijst worden geplaatst en je wordt gebeld zodra er een plekje vrijkomt. Onze assistente is van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. Zij helpt je met alle plezier! Bel dan met 033-432 864 6.

Neem vooral ook even contact op als je in dezelfde zwangerschap nog een of meer keren terug wilt komen; wij waarderen dat zeer en geven je als vaste klant dan graag 10 euro korting op je uitgebreide 3D/4D echo!

Als je in verwachting bent van een tweeling, bel dan met onze assistente voor het inplannen van de afspraak. We hebben vaak veel tijd en geduld nodig om je beide kindjes op een mooie manier, goed, en min of meer even lang, in beeld te brengen. Daarom nemen we bij een tweelingzwangerschap twee keer zoveel tijd voor je echo dan normaal. Je betaalt echter maar 1,5 keer het normale tarief. 

Wij zijn gevestigd in het pand van PrĂ©natal Hearts in Amersfoort. Je vindt ons naast de IKEA. Volg de borden Vathorst IKEA en je komt vanzelf op de Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort. Onze praktijk vind je op de eerste verdieping.

Graag tot ziens!

Maak hier online uw afspraak

De afspraken module wordt geladen