Contact

Voor het maken van een afspraak kun je het reserveringssysteem gebruiken.

In het reserveringssysteem (zie rechts) zie je welke tijden er nog beschikbaar zijn. Je kunt zelf je afspraak inplannen op de door jou gewenste dag en tijd. Let er wel op dat je de juiste soort pretecho selecteert.

Neem vooral even contact op met onze assistente als je in dezelfde zwangerschap nog een of meer keren terug wilt komen; wij waarderen dat zeer en geven je als vaste klant dan graag 10 euro korting op je uitgebreide 3D/4D echo!

Als je in verwachting bent van een tweeling, bel dan ook even met onze assistente voor het inplannen van de afspraak. We nemen bij een tweelingzwangerschap namelijk twee keer zoveel tijd voor je echo dan normaal. We rekenen daarom ook een dubbel tarief. We hebben vaak veel tijd en geduld nodig om je beide kindjes op een mooie manier, goed, en min of meer even lang, in beeld te brengen.

Mocht je er niet goed uitkomen of vragen hebben; bel gerust. Ook als je geen vrije plek vindt op de door jou gewenste datum. Je kunt dan op onze Reservelijst worden geplaatst en je wordt gebeld zodra er een plekje vrijkomt. Onze assistente is van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. Zij zal je met alle plezier verder helpen. Bel dan met 033-432 864 6.

Wij zijn gevestigd in het pand van PrĂ©natal Hearts in Amersfoort. Je vindt ons naast de IKEA. Volg de borden Vathorst IKEA en je komt vanzelf op de Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort. Onze praktijk vind je op de eerste verdieping.

Graag tot ziens!

Maak hier online uw afspraak

De afspraken module wordt geladen