Contact

Voor het maken van een afspraak kun je het reserveringssysteem gebruiken.

In het reserveringssysteem zie je welke tijden er nog beschikbaar zijn. Je kunt zelf je afspraak inplannen op de door jou gewenste dag en tijd. Let er wel op dat je de juiste soort pretecho selecteert.

Als je in verwachting bent van een tweeling, neem dan even contact op met onze assistente voor het inplannen van de afspraak. We nemen bij een tweelingzwangerschap namelijk twee keer zoveel tijd voor je echo dan normaal. We rekenen ook een dubbel tarief. We hebben vaak veel tijd en geduld nodig om je beide kindjes op een mooie manier, goed, en min of meer even lang, in beeld te brengen.

Neem ook even contact op met onze assistente als je meerdere keren terug wenst te komen; wij waarderen dat zeer en geven je als vaste klant dan graag 10 euro korting op je uitgebreide echo!

Mocht je er niet goed uitkomen of vragen hebben; bel gerust. Onze assistente is (op werkdagen) van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 14:00 uur telefonisch bereikbaar. Zij zal je met alle plezier verder helpen. Bel dan met 033-432 864 6.

Wij zijn gevestigd in PrĂ©natal Hearts. Je vindt ons naast de IKEA. Volg de borden Vathorst IKEA en je komt vanzelf op de Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort.

Graag tot ziens.

Maak hier online uw afspraak

De afspraken module wordt geladen