Nieuws

VACATURE ECHOSCOPIST(E)

Voor pretecho's (op termijn ook voor medische echo's)

We zijn op zoek naar een ervaren enthousiaste (SEO-)echoscopiste

Ons pretechoburo PrePret is gestart op 1 oktober 2012. Ons team bestaat momenteel uit 5 echoscopisten. Maar omdat we nog steeds groeiende zijn, zoeken we een:
 
Ervaren Enthousiaste (SEO-)Echoscopiste

  • Wij zoeken iemand voor verscheidene dagen/dagdelen per week (PrePret is 7 dagen per week geopend, ook in de avonduren)
  • Je kunt, als je wilt, direct starten
  • Doorgroeien en deel gaan uitmaken van het team van het Prenataal Screeningscentrum Gooi en Eemland (op dezelfde locatie) behoort tot de mogelijkheden
  • Uiteraard nemen we graag alle tijd voor je om je goed in te werken

PrePret is gevestigd op een bijzondere locatie. Je vindt ons namelijk in het pand van Prénatal Hearts te Amersfoort, centraal gelegen in het land, langs de snelweg A1, naast IKEA.

Wanneer je geĂ¯nteresseerd bent, horen we graag van je. Stuur je CV naar echoamersfoortREMOVETHIS@ANDTHISgmail.com ter attentie van Pita Cosijnse-Hulshof.
 
Voor vragen kun je ook eerst even bellen tussen 09:00 en 16:00 uur op werkdagen: 033-4328646.
 
PrePret, Euroweg 100, 3825HD, AMERSFOORT
 

Weer volledig open!

Coronamaatregelen vervallen per 18 februari 2022

Wat zijn we blij dat we niet alleen weer pretecho's mogen verzorgen voor jou en je partner, maar vooral dat je weer net zoveel mensen mee mag nemen als jij zelf wilt. Dus neem gerust je kinderen, vrienden of andere familieleden mee.

Wel willen we graag rekening met elkaar blijven houden, dus we verzoeken je vriendelijk om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden in onze wachtkamers en in de echokamer. Een mondkapje is niet meer nodig, maar als je het fijn vindt dat onze echoscopiste een mondkapje draagt, vraag er dan gerust om.

Mocht je een afspraak willen maken voor een pretecho dan kan dat op twee manieren. Je kunt boeken via de online agenda bovenaan deze pagina. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken met onze assistente. Heb je vragen, neem dan ook contact op met onze assistente. Zij is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur op telefoonnummer 033 - 432 8646

Namens het hele team van PrePret: tot ziens!


PrePret Echopraktijk

Wil je alle laatste nieuwtjes, weetjes en leuke acties blijven ontvangen?
Volg ons dan op instagram @prepretechopraktijk