Nieuws

We zijn op zoek naar een ervaren enthousiaste echoscopiste

Welkom bij de echopraktijk PrePret

PrePret is een nieuwe echobeleving.

 

We maken gebruik van de allernieuwste echo-apparatuur met HD-LIFE mogelijkheid. De echobeelden worden geprojecteerd door een beamer met zeer hoge resolutie. De beelden van je kindje worden prachtig weergegeven op een grote witte muur.

 

Deze nieuwe echobeleving komt echter met name tot stand dankzij onze zeer ervaren echoscopisten. Vrijwel alle echoscopisten van PrePret zijn al vele jaren actief in het Prenataal Screeningscentrum Gooi en Eemland.

 

Daar kregen en krijgen we vaak de vraag of wij ook een pretecho willen verzorgen. Dit vanwege de sfeer in ons screeningscentrum en onze professionele en plezierige manier van werken.

 

Wij zijn dan ook zeer blij met onze praktijk en zijn nog steeds erg enthousiast over deze "nieuwe" manier van kijken naar je kindje. In een ontspannen sfeer hopen we dat je zult kunnen genieten van je kindje. Samen met je partner, kinderen, vrienden en familie.

 

"Net als elk kindje is ook elke echo uniek."

 

 

Pita Cosijnse-Hulshof

echoscopiste, verloskundige en eigenaresse van PrePret

 

 

Op maandag 24 september 2012 zijn we in PrĂ©natal Hearts gestart met PrePret. Je vindt ons naast de IKEA. Volg de borden Vathorst IKEA en je komt vanzelf op de Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort.