Kindje Kijken

Kindje Kijken (2D echo): 15 minuten

€ 55 (vanaf 6 tot en met 36 weken)

Wil je even rustig genieten van de beelden van het kindje in je buik; voel je je misschien onzeker en wil je gerustgesteld worden of wil je jouw kindje al laten zien aan familie en/of vrienden? Boek dan een 2D echo!

Vanaf 6 weken tot +/- 36 weken is het mogelijk om bij ons een 2D pretecho te maken.

Tussen 6 en 8 weken is goed vast te stellen dat je in verwachting bent. Je moet er bij deze vroege termijn rekening mee houden dat er waarschijnlijk nog geen kloppend hartje is te zien!

Vanaf 8 weken kunnen we vaak het hartje zien kloppen; iets verder in de zwangerschap zien we de armpjes en beentjes en al snel daarna de eerste bewegingen van het kindje.

Na de 12 weken wordt er gekeken naar bijvoorbeeld het profiel, de handen, voeten, haartjes etc. Bij deze echo zie je je kindje in de bekende zwart-wit beelden. Je kunt je kindje al goed zien. 

Tijdens deze 2D pretecho wordt er uitgebreider naar je kindje gekeken dan bij de geslachtsbepaling. Mocht je het geslacht van je kindje nog niet weten en ben je al verder in de zwangerschap dan 14 weken, dan kunnen we tijdens deze pretecho (Kindje Kijken) uiteraard ook gelijk naar het geslacht van je kindje kijken.

Na afloop krijg je een voucher voor een korting van € 10 op een uitgebreide pretecho (3D/4D) tijdens dezelfde zwangerschap.  

Voor al onze echo's geldt:

  • Je ontvangt een USB-stick met alle foto's van de echo inclusief korte filmpjes
  • Je krijgt echofoto's mee
  • De prijzen zijn inclusief BTW
  • Op avonden en in de weekenden brengen wij geen toeslagen in rekening
  • Kom je met een volle blaas dan is de kans op mooie echobeelden groter!